Thursday, February 10, 2011

Grand Opening : FREE Postage fee!!



SOLD OUT


Assalamua'laikum to all,
Alhamdulillah, akhirnya Al-Hijab dapat juga launch first batch of our collection. Sebagai promosi, Al-Hijab tidak mengenakan caj penghantaran (Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak) untuk batch kali ini. Yeayyy! Free Postage fee!

Sebagai permulaan, al-Hijab nak memperkenalkan shawl paling laaaatest sekali iaitu 
Shawl Cotton 2 Sided.

Taadaaaaa~~~

Yang ni saya try macam style arab, tapi macam messy and kelakar pun ada. Hehe.


 Material: 50% cotton 50% viscose
Measurement: 1.9m x 0.8m (Shawl ni lebar sikit dari shawl biasa)
Harga: RM 29 (Free postage fee) 
Info: Shawl Cotton 2 Sided ni ada 2 lapis plain shawl yang berlainan warna yang bersambung dengan 1 lapis shawl yg bercorak. Plain 1 tu lebar sikit dari Plain 2. Jadi bila ditindihkan, yang Plain 2 akan jadi lapisan luar an Plain 1 akan berada di lapisan dalam. Tengok macam gambar kat bawah. Tu salah satu style yang boleh digayakan. Ada banyak lagi style yang boleh digayakan, jom explore~

Bila pakai, yang Plain 2 tu jadi macam border. Cantik kan!!
Info: Disebabkan shawl ni ada bahagian 2 lapis, jadi bila dipakai akan rasa panas sikit kat bahagian leher. Jadi, saya cadangkan shawl ni dipakai bila nak pergi ke tempat yang sejuk or berhawa dingin. Tapi jangan risau sebab shawl ni serap peluh. :)

Mesti beli: Sebab shawl ni unik. Boleh dipelbagaikan style dan gaya. Orang lain ingat kita ada 3 shawls, tapi padahal ada 1 je! Hehe. Alah membeli, menang memakai. :)

Style pertama

 Style kedua

Style ketiga 
p/s: boleh explore sendiri untuk style-style lain. :)
Kod: C2S-01
SOLD


Kod: C2S-02 
SOLD



Kod: C2S-03  
SOLD


Kod: C2S-04 
SOLD


Kod: C2S-05 
SOLD


Kod: C2S-06 
SOLD
Kod: C2S-07 
SOLD


Kod: C2S-08 
SOLD


Kod: C2S-09 
SOLD



Kod: C2S-10 
SOLD

Coming soon>> SHAWL SULAM MANIK DAUN!




5 comments:

cencalok said...

selendang yg kakak jual ni mmg semua jenis yg labuh ke??

Al-Hijab Store said...

yup darl, measurement utk shawl ni lebar n pjg dr biasa. mmg menutup dada. blh try ukur guna measurement yg saya dah letak kt atas tu. :) thanx, :)

kitty said...

dah xde lagi erk pattern ni??

Al-Hijab Store said...

Kitty, pattern ni tinggal 1 je. yang colour coklat tu.. kod c2s-06 :)

izt said...

akak bila nak jual puding?

Post a Comment